MTB CLASSIC tour 2021

Jaarlijks organiseert Biking@Ronse een MTB-Tour, een recreatieve mountainbiketoertocht van 35, 45, 58 en 77 km om en rond Ronse. Dit jaar met een aangepast vernieuwd parcours. Geniet van het natuurschoon van de Vlaamse Ardennen en Le Pays des Collines.

Parcours en GPX bestanden zijn te vinden onderaan de pagina.

Wanneer: Zaterdag 25 september 2021
Start: Sportcomplex 't Rosco Leuzesesteenweg 241, Ronse


* Ruime parking

* Vrije start vanaf 8u00 tot 13.00u

* Afspuitstand
* kleedkamers en douches
* KIDSTOUR 20 km om 14u

Prinsenhof

Hotel met 75 kamers. Momenteel zijn daar al 55 kamers van afgewerkt. Wij ontvangen niet alleen herstellenden maar ook de gewone toerist of fietsliefhebber. Het hotel heeft plaats om zowel de auto als de fiets veilig te zetten.

Ook serveren wij een heerlijk ontbijt in de vorm van een ontbijtbuffet.

Perfect dus om een goede nachtrust te geven voor ze aan jullie MTB tour beginnen.

Voor een Deluxe kamer is het 65€/nacht en voor een Superior is het 75€/nacht. Het ontbijt is normaal aan 12€/ontbijt/persoon.

Bij reservatie in het Prinsenhof en deelname aan de MTB CLASSIC TOUR wordt het ontbijt U gratis aangeboden.

Neem gerust een kijkje op onze website indien jullie interesse hebben.

Website

SPorthotel Hotond

Ons hotel telt tien kamers – zowel eenpersoons als tweepersoons. In het interieur – geïnspireerd op Scandinavisch design – is groen het sleutelwoord. Niet toevallig: je bevindt je in een groene omgeving, maar we wekken ook zelf de energie op voor hotel, bistro en restaurant.

Website

Au Cœur Des Collines

Au Coeur des Collines, na 15 jaar een begrip in en rond Ellezelles. Ons domein werd in de afgelopen jaren uitgebouwd tot 6 mooie, gezellige en praktische vakantieverblijven, intussen wel bekend bij toerist en zakenman ! Van twee tot zes personen, al dan niet combineerbaar, maar steeds huiselijk en warm, rustig gelegen maar makkelijk bereikbaar.

Website